Razvoj i održavanje mreža

Pored toga što nudimo usluge Internet servisa (mail i web hosting), online servisa, ISP-a, možemo ponuditi i VoIP (Internet telefonija), web dizajn i razvoj web prezentacija, konfiguraciju velikih hardverskih sistema u clusterima i virtualizaciju istih, što smo dokazali kroz brojne realizovane projekte.

Također, možemo ponuditi razvoj i implementaciju aplikativnih i softverskih rješenja, kako na Windows tako i na unixoidnim platformama, a prema potrebi klijenta. Bavimo se antivirusnom i antispam zaštitom.

Partneri smo sa vodećim softverskim i hardverskim kućama kao što su Oracle, Microsoft, SuSE Linux, Sophos, AVG, Adobe, Kerio, IBM, Lenovo, DELL, HP, Cisco, Juniper i drugi, čime smo upotpunili program neophodan za realizaciju najkompleksnijih projekata.

Kontinuiranim ulaganjem u razvoj infrastrukture i poboljšanje servisa, našim postojećim i budućim klijentima garantujemo kvalitetnu uslugu podržanu znanjem našeg stručnog osoblja.

Naša prednost je 15 zaposlenih mladih stručnjaka iz oblasti Informacionih tehnologija, koji čine tim koji posjeduje i nudi stručno znanje, predanost, kvalitet usluge, neprekidan servis i profesionalnu pomoć svim svojim klijentima.


Usuge i Servisi


Zahtjev za ponudu