Možemo vam pomoći

Naši proizvodi i usluge će vam omogućiti da ispunite sva vaša poslovna očekivanja. Team Consulting d.o.o. je bosansko-hercegovačka kompanija koja je osnovana 2000. godine s ciljem da kupcima ponudi specijalizirana znanja bazirana na Informacionim tehnologijama, te rješenja usmjerena ka naprednoj organizaciji poslovnih procesa, njihovom planiranju, praćenju i analizi.

Pristup klijentu

Zato što pristupamo individualno svakom klijentu.

Efikasnost

Zato što poštujemo rokove i za sve navedeno imamo povoljnu cijenu.

Nove tehnologije

Zato što radimo profesionalno i sa najnovijim tehnologijama.

Naše Usluge i Servisi

Naš portfolio usluga obuhvata IT consulting, projektovanje Informacionih sistema, rješenja iz oblasti računarskih mreža i zaštite podataka. Licencirani smo Internet servis provajder koji podržava aktuelne tehnologije prenosa i sigurnosti podataka. Pored lokalne RAK licence, posjedujemo i status globalnog ISP providera, što dokazujemo kroz RIPE NCC članstvo. Samo članstvo u RIPE-u podrazumijeva da smo multihomed i redundantan sistem sa stanovišta infrastrukture. 

Naš data centar podržava hostinge bazirane na Windows, Linux, i Solaris platformama, a od baza podataka podržavamo sve verzije Oracle, MS SQL servera, PostgreSQL te MySQL. 

Sve standardne ISP usluge su dostupne po defaultu, a netipične korisničke zahtjeve rješavamo u roku od maksimalno 7 dana. 

Posjedujemo 24 satni helpdesk dostupan putem telefona i emaila. Pored toga što nudimo usluge Internet servisa (mail i web hosting), online servisa, ISP-a, možemo ponuditi i VoIP (Internet telefonija), web dizajn i razvoj web prezentacija, konfiguraciju velikih hardverskih sistema u clusterima i virtualizaciju istih, što smo dokazali kroz brojne realizovane projekte.

Servisi i Usluge